torstai 10. toukokuuta 2012

Liebster Blog
Sain Erjalta Liebster Blog -tunnustuksen, kiitän ja kumarran! Tunnustuksen idea on tuoda esille pieniä = alle 200 lukijan blogeja. Saajan tulee jatkaa ketjua ja linkittää vuorostaan suosittelemiinsa blogeihin. Valinta on vaikeaa, mutta tässä muutamia, joille tunnustuksen soisin, olkaa hyvät. Ja yllätys, kaikki eivät ole kirjablogeja, vaihteeksi!  
Inahdus - kirjablogi kiireiselle. Nimi on ihan vastustamaton. Vaikkei blogi ole kovin aktiivisessa vaiheessa kirjoittajan iloisen elämäntilanteen vuoksi, kirja-alan ja asiansa tuntevia rentoja ajankohtaispostauksia on aina hauska lukea. Blogi oli ensimmäinen, jota aikoinaan aloin aktiivisesti seurata, joten siitä tämä koko homma oikeastaan lähti, kiitos Inalle!

Poplaari. Erittäin omistautunut epäajankohtaisblogi, jonka perusteellisuutta voi vain kadehtia. Ja keskustelut rönsyävät. Luettavaa riittää!
Haikuarviot. Hillittömän hauska blogi, jossa Haiku Haikio arvioi kirjoja, leffoja, näytelmiä ja  tv-ohjelmia – haikumuodossa! Pekka, et kai se vain ole sinä?

Kirjatoukka ja herra Kamera. Hieno blogi, jossa sekä visuaalisuus että sisältö ovat huippua – harvinainen yhdistelmä. Kirjoja, matkoja, ruokaa, perhe-elämää, kaikkea elämän suolaa. Kuvat ovat… no, jos on ammattilainen, niin on ammattilainen. Sanat eivät riitä kertomaan. Katsokaa itse ja nauttikaa.
Suolaa ja hunajaa. Ensimmäinen ruokablogi, joka on saanut Oolannin pyttipannun syöjänkin reseptejä tutkimaan. On saanut tunnustuksen aiemminkin (ehkä jotkut muutkin näistä), mutta kehittyy entisestään koko ajan. Ja kun tiedän, millä into- ja kunnianhimolla tekijä blogia tuottaa, on se tunnustuksensa ansainnut muutamankin kerran.


4 kommenttia:

 1. Kiitos Arja tuhannesti. Pidän saavutuksena, jos olen saanut sinut tutkimaan reseptejä ;-) Hienojen blogien joukkoon olen päässyt. Ihailen noita Kirjatoukan ja herra Kameran kuvia, kuten todettu ammattilainen on ammattilainen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Arja, kirjoitit kivasti 'laarista! En todellakaan ole Haiku Haikio, valitettavasti. :)

  VastaaPoista
 3. Ooooo, kiitos Arja, Kirjatoukka ja Herra Kamera ovat hyvin, hyvin onnellisia tunnustuksesta! Tervetuloa nyt uudetkin tuttavuudet kurkistamaan meille, meneillään on mm. hienon keittokirjan arvonta! http://kirjatoukkajaherrakamera.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Olkaa hyvät vaan. Ja niinhän te oottekin.

  Vai ei Pekka ollutkaan H Haikio, luulin jo nokkelasti ratkaisseeni vuosisadan mysteerin :-) Etenkin pidin merkkinä, kun Haikio paljasti Haahtela-tunteensa.

  Kirja-arvonta on mainio veto, sankkoja joukkoja blogiin toivotaan!

  Hyvää viikonloppua kaikille!

  VastaaPoista