tiistai 7. maaliskuuta 2017

Välipalana kirjaherkkuja

Pikapäivitys: bonustyttäreni, kondiittori Reija teki jälleen kirjakuppikakkuja meille kirjanystäville ahmittaviksi, vuoden 2016 parhaista kotimaisista romaaneista.

Näyttää hyvältä, maistuu hyvältä!

Idean sain Frankfurtin kirjamessuilla (joista juttua täällä ja täällä ja vähän täälläkin ja ai niin täällä) joskus, ja taivuttelin tekijää aikani, ennen kuin hän uskoi, että näitä on mahdollista tehdä. Nyt näitä on tehty jo monesti, makoisin tuloksin.

Pidän itse enemmän noista keveistä, vaaleista versioista. Tänään syödyt suklaiset versiot ovat herkullisia, mutta minulle vähän tuhtia tavaraa. Maun mukaan. Kirjakuppikakkuja tai kirjakakkuja (ks. alla täytekakkuversio) voi tilata Herkkukeijulta. Sokerimassakirjankannet tulostaa Kakkutaivas. Edellisestä erästä näytteitä täällä.

Kirjanautintoa sinullekin! 
7 kommenttia:

 1. Kertakaikkiaan mahtavan näköisiä! <3 Seuraan Herkkukeijua facebookissa ja makeannälkä herää aina kun näen mitä hän on tehnyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitkö sen muumikakun - ja eläintarhakakku on yksi suosikkini! Ja prinsessat ja mitä kaikkea siellä onkaan; jopa autonasentajalle on oma kakku, renkaineen ja työkaluineen. Ihan uskomatonta, mitä leipuri voi tehdä!

   Poista
 2. Ovatpa ihania! Noissa on minun kohdallani vain yksi ongelma: en välttämättä hennoisi syödä niitä, vaikka näyttävätkin erittäin herkullisilta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, Hande. Tuntuu aika pervolta haukata kirjasta pala :-) Mutta kun miettii, ettei niitä kuitenkaan voi kuukausikaupalla säilöä, niin...

   Poista
 3. Vau miten upeita, ei noita voi syödä <3

  Ihanaa naistenpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Mai <3 ja kyllä niitä sitten kuitenkin voi, kun alkuällistys on mennyt ohi. En varmaan koskaan ole nähnyt niin paljon hämmästyneitä o-naamoja kuin silloin, kun ekan kerran tarjoilin noita :-) Jopa tunnettuina puhujina tiedetyt veti hiljaisiksi. (Ja mua nauratti.)

   Poista
 4. Voi, kun raaskisi vielä syödäkin :) Hyvää naistenpäivää<3 /Tiia

  VastaaPoista