torstai 29. heinäkuuta 2010

Hyvät elokuvat harvassa

Harmitti kun en saanut aikaiseksi hankittua lippuja Musen konserttiin. Mutta sitten kummipoika tulikin kaupunkiin samana iltana eikä enää harmittanutkaan yhtään. 10-vuotissynttäreiden kunniaksi käytiin katsomassa Shrek 4, kun Risto Räppääjän aikataulu ei sopinut.

Tuttua taattua tavaraa ja aika meni mukavasti, josko tasapaksun yllätyksettömästi. Eiköhän jo riittäisi tätä laskelmoitua lajia, ettei tarvitse nähdä Shrek 12 -rollaattoriversiota. Tai Shrekin lapset, osat 1-3 (olihan Tarzanillakin poika). Hyviä elokuvia odotellessa. Myös aikuisille.

3 kommenttia:

 1. Kummipoika ainakin oli äärettömän onnellinen, että et saanut lippua konserttiin ; ). Miten loppujen lopuksi yksinkertaisilla asioilla on suuria merkityksiä lapsille! Shrek ei ollut SE juttu - vaan kummitätin kanssa vietetty aika - ja popparit!"Kato äiti, tavaraa saa kyllä rahalla, mutta kummitätejä ei voi tilata tai ostaa.Ne vaan on olemassa ja tekee kaikkee kivaa kummilasten kanssa.Tää oli supersynttäripäivä."

  Hyvistä elokuvista puheen ollen, katsoin (vasta nyt) ennen lomaa Härön 'Posti pappi Jaakobille' ja olin vaikuttunut.Loistava teos kaikessa vähäeleisyydessään.Nousi suosikikseni heti. Katson vielä uudestaankin, elokuva kestänee useammankin katselukerran.Tod.näk. KAIKKI muut ovat jo katsoneet..mutta jos joku ei, niin voin suositella.

  VastaaPoista
 2. Minä kävin eilen viettämässä "savua-venäjältä-päivän" ilmastoidussa leffateatterissa ja katsoin Sinkkuelämää 2:n. Puvut ja asuntojen sisustukset olivat hauskoja..muu elokuva...nooh..
  Kirsi

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä Kirsi! Se muu elokuva...nooh... siinä taas nähdään että ei kannattaisi pitkittää hyvääkään ideaa loputtomiin. Vaikka vanhoihin Frasiereihin en ole vieläkään kyllästynyt.

  VastaaPoista