maanantai 16. elokuuta 2010

Kotisohvalta poistumatta

Tuli palautetta, että hyviä elokuvia löytyy lähempää kuin uskoisikaan: Ylellä jatkuu vielä tiistaisin tanskalaisten elokuvien sarja. Siinä saa ihailla mainiota Mads Mikkelsenia monessa roolissa huumoria ja lämpöä hersyvissä tarinoissa mutta ilman imelyyttä, palautetta lainatakseni ”lähestyttävämmässä muodossa kuin Hollywood-hutussa”. Juuri näin. Että jos ne ruotsalaiset osaavatkin tehdä koukuttavia elokuvia, niin eivät tanskalaiset ainakaan toiseksi jää.

Italian ystäville herkkua luvassa ensi tiistaina: 24.8. Italiaa aloittelijoille.

2 kommenttia:

  1. Heh, juurikin tänään kolme kanssani samassa huoneessa istuvaa naispuolista kollegaa hehkuttivat tiistai-iltojen Mads-putkea. Ja multa on mennyt täysin ohi! Mads-palaverimme johti siihen, että Madsin kuvia tulostettiin sermeihin kiinni ja Finnmatkojen sivuilta katsottiin joitakin kertoja se ihana mainosfilmi, jossa hän esiintyy perheineen. Onhan tämäkin kulttuuria, onhan? :)

    VastaaPoista
  2. Jos ei Mads ole kulttuuria, en tosiaan tiedä mikä sitten on... Oikeastaan tuollainen tuloste pitäis olla lakisääteisesti kaikkien toimistojen seinällä. Voisitte myös ehkä painattaa sellaiset sermit, jossa kuva on valmiina?

    VastaaPoista